Zoveel hoofden, zoveel zinnen

Lijst Borger. Ik zie u denken: Daar heb je er weer zo een. Die moet weer wat schrijven over hoe geweldig zijn partij is. Of hoe slecht de andere partijen zijn.

Nee: Lijst Borger doet geweldig zijn best. Maar er zijn ook andere partijen die het beste voor hebben.
En nee: Er zijn geen slechte partijen. Wel mensen die ongenuanceerd schrijven en spreken vanuit hun (soms te gekleurd) beeld van ons Brunssum en zijn inwoners.

Maar omdat het juist ons Brunssum is, heb je hier mensen, families, vriendengroepen en verenigingen waar iedereen zijn eigen mening mag hebben en deze uiten.
En ja, iedereen is anders, iedereen heeft zijn voorkeuren, zijn nukken, zijn stokpaardjes en zijn eigen belangen. Gelukkig wel. We zijn geen robots.

Daarom staat Lijst Borgers als geen ander vierkant achter samenwerking. We willen niet een klein deel van Brunssum vertegenwoordigen, we willen zoveel mogelijk plaatsgenoten vertegenwoordigen. Zodat we zoveel mogelijk kunnen realiseren wat u, de kiezer, van ons vraagt.

Maar ook u weet net zo goed als wij, dat niet alle wensen uitgevoerd kunnen worden. Het zal nooit zo zijn dat iedereen altijd zijn zin kan krijgen. In zo’n wereld leven wij helaas niet. Soms moeten we – als het echt niet anders kan – ook keuzes maken die minderheden pijn kunnen doen. Maar wij proberen die pijn te beperken en de last te verdelen over zoveel en zo sterk mogelijke schouders.

We leven echter wel in een wereld waar wij samen Brunssum mooier, leuker, welvarender en gezonder kunnen maken.

Daarom zeggen wij: Lijst Borger, Lijst 6, Samen vooruit!

De fractie van Lijst Borger