Stemmen: ja of nee?

Lijst Borger is blij als je gaat stemmen. Het liefst op ons uiteraard, maar als je het echt niet bij ons kan vinden, stem dan op een ander. De partij die jij je stem gunt is aan jou verplicht zijn best te gaan doen. Voor jou.

Ongeveer de helft van de stemgerechtigden stemt niet. Dat is jammer. Als u als lezer niet stemt dan bepaalt niet u, maar iemand anders wie de komende 4 jaar Brunssum bestuurt. En: onze politici weten nu niet wat u wilt. Het gevolg is dat steeds meer inwoners ontevreden zijn: teleurgestelde kiezers in hun partij en de niet stemmers in de politiek. En zo zijn er elke verkiezingen weer meer kiezers maar minder stemmers? Erg jammer.

En het is zo makkelijk om wel invloed te hebben.

Oké, het begin is even doorbijten: lees de verkiezingsprogramma’s. Hoor je bij links? Of bij rechts? Ben je streng gelovig of atheïst? Ben je gematigd? Heb je uitgesproken meningen? Of zit je er gewoon tussenin? Maar in ieder geval ben je betrokken bij de inwoners van Brunssum. Bij je buren, je straat, je wijk. Bij je gemeente.

Zoals wij van Lijst Borger: betrokken bij de inwoners van Brunssum; samen werkend aan uw en ons belang.

Dan wordt het makkelijk: bezoek eens een wijkteam of een partijbijeenkomst, stuur eens een mailtje of een brief. Reageer op de website van gemeente of partij, bel op. Lijst Borger belooft één ding: wij luisteren.

Lijst Borger woont, leeft & werkt in en voor ons Brunssum. Wij willen het samen met u mooier, leuker, welvarender en gezonder maken. Daarom zeggen wij: Samen vooruit!

Fractie Lijst Borger, lijst 6