Persoonlijke beschrijving
2017: Wie is Ricardo Peeters?

Mijn naam is Ricardo Peeters. Ik ben 40jaar oud, getrouwd en heb een dochter van 8 en een zoon van 4,5. Ik ben geboren en getogen Op de Vos in Brunssum, waar ik nog steeds met veel plezier woon. 

Tijdens mijn schoolperiode heb ik mij ingezet voor een buurtsport project in Heerlen (Learn/Earn respect). Hiernaast was en ben ik steeds zeer actief in het verenigingsleven van Brunssum. Op dit moment onder andere als lid van de financiële commissie bij VV De Leeuw, Penningmeester bij CG De LeeuwenVrunj, 2e Penningmeester bij CV De Klotsköp en medeorganisator van Leeuwpop en het Heerentreffe in Brunssum. Ook ben ik Penningmeester van de Stichting Koning Carnaval.

Ik vind dat jong en oud, arm of rijk, recht moet hebben om te kunnen sporten of om zich bij een vereniging te kunnen aansluiten. Verder zijn zorg, werk, innovatie, veiligheid en samenwerking speerpunten voor mij waar de Brunssumse politiek zich op zou moet richten.

Waarom Lijst Borger? Al een tijdje volg ik de Brunssumse politiek op de voet en heb mij zelf de vraag gesteld “welke politieke partij zou bij mij passen?” Ik ben iemand die dingen graag aanpakt ipv verwerpt, denkt in oplossingen ipv problemen. Al snel kwam ik tot de conclusie dat er voor mij maar een enkele partij in beeld komt. Toen ik de gedrevenheid en het positivisme van Lijst Borger leerde kennen was het voor mij duidelijk…..

Was getekend,

Ricardo Peeters

E-mailadres: ricardo-peeters@ziggo.nl