Lijst Borger stelt aan u voor: Ben Peters

Hallo Brunssum,

Mijn naam is Ben Peters, 33 jaar en sinds 2017 lid van lijst Borger.
Toen lijst Borger mij benaderde om lid te worden van deze partij, heb ik hier even over moeten nadenken. Ik heb mij nooit echt verdiept in de lokale politiek. Toch leek het mij interessant om hier meer mee bezig te zijn, vandaar mijn keuze om me aan te sluiten.
Vanuit mijn functie binnen de bouwsector, weet ik wat aanpakken is en zal ik geen uitdaging uit de weg gaan. Hier komen mijn kwaliteiten om te luisteren naar de wensen van mensen, inlevingsvermogen en sociale contacten aangaan goed van pas. Deze kwaliteiten wil ik binnen de lijst Borger ook inzetten.

Graag wil ik mijn steentje bijdragen om het de inwoners van Brunssum genoeglijker te maken binnen het sociale leven.

“Verleden heb je, toekomst moet je maken…”

Ben Peters
Lid lijst Borger