Lijst Borger presenteert zijn top 10

Lijst Borger, als lokale partij al meer dan 50 jaar actief in Brunssum, presenteert met trots zijn top 10 van de verkiezingslijst.

Waar Hugo Janssen (lijsttrekker en wethouder), Rob Dautzenberg (raadslid/fractievoorzitter) en Marjo Baten (raadslid) het voortouw nemen als ervaren politici in de gemeentelijke Arena, wordt de top 10 aangevuld met een zevental veelzijdige, betrouwbare leden.

Op de foto compliatie hieronder zien we het eerste tiental van Lijst Borger.

Je functioneert op zijn best met een goed team naast je.

Hugo Janssen: “een raadslid of wethouder kan pas echt goed functioneren als je beschikt over een goed team gespecialiseerde en betrokken leden die je ondersteunen.” Gelukkig beschikt Lijst Borger over vele betrokkenen: zowel ervaren en levenswijze mensen als onstuimige jonge honden met nieuwe ideeën.

Het is de combinatie die ons sterk maakt

Nummer 5 op de lijst Ricardo Peeters: “Het is de combinatie die ons sterk maakt. Daar waar behoefte is aan snelle  informatie en een goede analyse van ingewikkelde problemen kunnen we verschillende mensen op verschillende gebieden inzetten als ondersteuning. En uiteindelijk brengt dat de burger van Brunssum alleen maar een beter bestuur.”

Fractie Lijst Borger, Lijst 6.