Lijst Borger kiest zijn nummers 2 & 3

Lijst Borger, de partij van lijsttrekker/wethouder Hugo Janssen, fractievoorzitter/raadslid Rob Dautzenberg en raadslid Marjo Baten, heeft op de ledenvergadering eensgezind gekozen om de huidige twee raadsleden voor de komende 4 jaar op de posities 2 (Rob)en 3 (Marjo) te zetten. Hugo Janssen: “De ervaring en inzet van Rob en Marjo zijn van onschatbare waarde om onze burgers van Brunssum goed en professioneel te kunnen vertegenwoordigen.”

Naast de ervaring en kennis van deze leden, heeft Lijst Borger ook bewust jong bloed naar binnen gehaald. Ondanks het feit dat de kandidatenlijst nog niet vrijgegeven is wil Hugo Janssen wel een tipje van de sluier oplichten: “Naast de bekende gezichten op nummer 1 tot en met 3 zien we op de nummers 4 tot en met 6 bijvoorbeeld drie nieuwere leden, welke ieder hun specialisme hebben en ook hun sporen verdiend hebben in het bedrijfsleven.”

Nummer 4 is Dennis Houkes, nummer 5 is Ricardo Peeters en nummer 6 Paul Gieltjes. Nieuw bloed dat samen met de andere nieuwe leden en de ervaren rotten een mooie mix oplevert. Lijsttrekker Hugo Janssen vertelt: “Onze leden zijn stuk voor stuk mensen met hart voor de inwoners van Brunssum en met de behoefte om samen het leven in Brunssum voor ons allemaal weer een beetje mooier, beter en leuker te maken. Geen geringe opgave in deze tijd van recessie, werkeloosheid en bezuinigingen.”

Raadslid Marjo Baten over het team: “ Ik ben blij dat we als Lijst Borger steeds meer actieve leden in ons midden hebben. Het raadswerk ontwikkelt zich – net als onze maatschappij – steeds verder. Het wordt complexer en daarbij komt er ook steeds meer werk bij. Samen met onze gespecialiseerde leden bij Lijst Borger kunnen we blijvend zorgen voor kwaliteit in de raad.”

Lijst Borger lijkt er klaar voor!