Kerst vier je samen op het Lindeplein

Op 16, 17 en 18 december organiseert gemeente Brunssum samen met ondernemers en verenigingen een groot kerstevenement op het Lindeplein, in het Vijverpark en in het centrum van Brunssum.

De opening van dit kerstfestijn op 16 december wordt verzorgd door niemand minder dan Gerard Ekdom!

Het hele weekend is gevuld met allerlei kerstactiviteiten. Zo is er een schaatsbaan, een carrousel, een treintje door het centrum, een levende kerststal en een rijk gevuld muzikaal programma. Natuurlijk zijn ook warme chocomel, glühwein en verschillende hapjes te krijgen.

Vrijdag 16 december
Op de openingsdag kun je al vanaf 15:00 uur terecht op het Lindeplein voor de schaatsbaan, de carrousel, en andere dagelijkse activiteiten. Om 17 uur treedt de Sjtadskapel Broenssem op, daarna zorgt Gerard Ekdom voor een feestelijke start en sluit de Crazy Santa Band de avond af. 

Zaterdag 17 december
Vanaf 10:00 uur worden er verschillende kinderkerstactiviteiten en dansworkshops verzorgd op het Lindeplein. Verder verzorgt Fidelitas een spetterend optreden, wordt er een kerst-zeskamp georganiseerd en brengt scouting St. Vincentius het Vredeslicht naar Brunssum. In de avond treden er verschillende lokale artiesten op en zorgt Kerststalradio voor een feestelijke avond. 

Zondag 18 december
Zondag zijn er de hele dag door kinderkerstactiviteiten en dansworkshops op het Lindeplein. Het Jeugdkoor de Pareltjestreed op, en ook het Rombouts Schoolorkest en Harmonie Orkest Concordia. Hoogtepunt is de SantaRun! Het weekend wordt in de avond afgesloten door Showband Session. 

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op website van de gemeente en houd voor het laatste nieuws de facebookpagina ‘Brunssum, kerst vier je samen’ in de gaten!