Persoonlijke beschrijving
Wie is Hugo Janssen?

Mijn naam is Hugo Janssen en ik ben meer dan 7 jaar wethouder geweest namens Lijst Borger. Ik ben trots dat ik ook de komende verkiezingen weer Lijst Borger mag aanvoeren en in de verkiezingsstrijd mag leiden.

Al meer bijna 24 jaar ben ik gelukkig getrouwd met Dorine en hebben wij samen 2 prachtige dochters Loes en Fleur.

Mijn hobby's zijn onder andere de Schutterij St. Gregorius de Grote, de drumband,  De Heeren van op gen Hoes en Carnavalsvereniging de Kirkstroat Narren. 

Mijn Nevenfuncties:

Voorzitter Schutterij Sint Gregorius de Grote.

President en voorzitter van C.V. De Kirkstroatnarren Brunssum

Bestuurslid Stichting Koning Carnaval

 

Waarom Lijst Borger? Via mijn Opa Frans Janssen heb ik de eerste keer kennis mogen maken met de politiek in Brunssum. Frans Janssen was een Brunssummer met hart voor de medemens en zeer begaan met iedere burger. Samen met mijn vader heb ik nog in een verkiezingskaravaan mogen meerijden als kleine jongen. Mijn Opa is helaas zeer vroeg overleden en zijn laatste wens was dat iemand hem zou opvolgen in de Brunssumse politiek.

Zo geschiedde. Mijn vader, Goof Janssen, heeft het politieke stokje overgenomen en decennia lang de Brunssummer vertegenwoordigd in de politieke arena. Goof Janssen kenmerkte zich in de politiek als een no nonsens wethouder die zich altijd heeft ingezet voor de gemeente Brunssum in al haar facetten.

Toen mijn vader in 2006 aangaf te willen stoppen met de politiek heb ik de uitdaging opgepakt om hem op te volgen. Eerst 4 jaar als raadslid en sinds 2010 als wethouder. Dat waren jaren die zich het best laten kenmerken als een schip besturen op een ruwe zee. Toch heeft Lijst Borger de storm doorstaan en - mede dankzij haar inzet in de raad en het College - de gemeente Brunssum naar een stabiel niveau gebracht.

Minima die er op vooruit zijn gegaan, Nieuwe basis scholen, investeringen in de openbare ruimte en de oprichting van Betere Buren zijn slechts enkele voorbeelden.

Jarenlang heb ik met hart en ziel gewerkt voor Brunssum en met uw ondersteuning, met uw stem komen er nog jaren bij om dit werk voort te zetten voor U als Brunssummer.

Was getekend,

Hugo Janssen

     
     
     
Privé    
Bezoekadres: Heugerstraat 14 6443 BS BRUNSSUM
Telefoon:

045-5274501

06-11804749

 
E-mailadres: hugojanssen@ziggo.nl