Gemeente Brunssum ondersteunt plaatselijke inzamelingsacties 3FM Serious Request

Van 18 t/m 24 december 2015 staat het Glazen huis van 3FM Serious Request op het Pancratiusplein in Heerlen. Wil jij hier graag een actie voor opzetten in Brunssum en heb je nog wat financiële ondersteuning nodig? Gemeente Brunssum helpt je hierbij!

Haal het aanmeldformulier op in de gemeentewinkel of vraag het aan via dit formulier. 

Serious Request Heerlen!

De 3FM dj’s in het Glazen Huis in Heerlen zetten zich in december 2015 samen met Nederland in voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. 

Serious Request Brunssum?

Gemeente Brunssum stelt in totaal € 6.000,- beschikbaar voor particulieren en instellingen die een inzamelingsactie willen starten in Brunssum. Wil je bijvoorbeeld voor dit goede doel een dag auto’s gaan wassen, een markt of een sportevenement organiseren, maar moet je hiervoor kosten maken voor aankoop van materiaal, huur van een ruimte enz.? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor deze financiële ondersteuning van maximaal €150,- per actie. Zorg dat je erop tijd bij bent, want de aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Een verzoek kan men tot en met uiterlijk zondag 13 december indienen. Let op: je dient de kosten eerst zelf voor te schieten. Na afloop van je actie worden deze kosten verrekend. 

Tot slot een korte opmerking van onze Wethouder Hugo Janssen:

“We proberen met de stimuleringsregeling de acties die burgers willen starten te ondersteunen. Wij hopen dat het een vliegwiel is om Serious Request dit jaar samen opnieuw tot een gigantisch succes te maken”. 

Hugo Janssen
Wethouder gemeente Brunssum

Www.lijstborger.nl
www.facebook.nl/lijstborger
Twitter: @HugoLijstBorger

 

Meer informatie 

Voor nadere informatie kan men tijdens kantooruren (van ma t/m do) terecht bij Ton Schoenmakers van de gemeente Brunssum via tel.nr 045-5278413.