Brunssumse cultuur straks onder één knop

Hoe mooi zou het zijn, alle Brunssumse cultuur onder één knop! Je hoeft hierop niet lang meer te wachten. Vanaf woensdag 24 februari introduceren we Ons Culturele Brunssum, een nieuw thema op OnsBrunssum.

Hier vind je als Brunssumer, Brunssum liefhebber óf beiden wat Brunssum op cultureel vlak te bieden heeft, centraal op één plek.
Om goed met de deur in huis te vallen starten we direct met een initiatief dat creativiteit én een echt Brunssums sausje vergt. Gelinkt aan een van de meest culturele plekken van Brunssum, ons prachtige Openlucht Theater! Samen met, voor en door Brunssumse burgers gaan we aan de slag.

Nieuwe kussens Openlucht Theater voorzien van Brunssums ontwerp

In maart zal de laatste hand worden gelegd aan het weersonafhankelijk maken van het Openlucht Theater, dan is de overkapping namelijk af! Om ervoor te zorgen dat je straks niet alleen droog maar ook comfortabel zit, zorgen we voor zitkussens met een Brunssums tintje. Zo kunnen we, als het weer mag, genieten van alles wat het Openlucht Theater op cultureel vlak te bieden heeft.

Hoe voegen we dat Brunssumse tintje toe?

Van 24 februari tot 24 maart kunnen Brunssumers mee doen met een ontwerpwedstrijd. Hierin roepen we creatieve Brunssumers op om, op basis van een sjabloon dat beschikbaar wordt gesteld, hun kunstzinnige ontwerp in te sturen. Vervolgens zal het ontwerp dat door de Brunssumer als favoriet wordt gekozen, gedrukt worden op de nieuwe kussens van het Openlucht theater.

De actie loopt van 24 februari tot 24 maart 2021 en zal via allerlei kanalen onder de aandacht van Brunssum gebracht worden. Kriebelt de creativiteit ook in jouw vingertoppen en denk je ‘ik doe graag mee!’? Alle informatie rondom deze wedstrijd vind je op www.onsbrunssum.nl/ontwerpwedstrijd.

Het nieuwe thema Ons Culturele Brunssum, vind je vanaf 24 februari op onsbrunssum.nl. We werken de komende tijd om dit thema met steeds meer culturele onderwerpen uit te breiden. Suggesties? Meld je dan bij Romy Roumans.