Betere Buren werkt: Op zoek naar een match

Betere Buren 

Medewerkers van Betere Buren helpen mensen. Ze zorgen ervoor dat wijken mooi blijven en fijn zijn om te wonen. Ze zetten zich in voor leefbaarheid. Ze zorgen en ondersteunen. Ze verlenen diensten en nemen werk uit handen. Dat doen ze voor mensen die een beetje extra hulp goed kunnen gebruiken.

Betere Buren kunt u inschakelen voor klusjes in en om uw huis: dat kost iets, maar niet al te veel. Wat voor klussen kan Betere Buren voor u uitvoeren? Denk bijvorbeeld aan huishoudelijke klussen, onderhoud en reparatie, tuinonderhoud, verhuizen of groot afval afvoeren.

Geïnteresseerd in een helpende hand van Betere Buren? Neem contact met ze op via (045) 727 1250 of mail naar info@betereburen.nl 

Op zoek naar een match

Betere Buren helpt mensen in bijstand aan baan. Betere Buren is een spil op de lokale arbeidsmarkt van Brunssum. Samen met andere partijen, waaronder het WerkgeversServicePunt Parkstad Limburg (WSP) en ondernemers, werkt Betere Buren aan innovatieve oplossingen om knelpunten bij de toeleiding van mensen zonder werk naar een betaalde baan te verbeteren. 

Daartoe organiseert Betere Buren ‘kennismiddagen’, die in het teken staan van uitwisseling van kennis en ervaringen. Vertegenwoordigers van het WSP, de gemeente Kerkrade en Emma Safety Shoes kregen onlangs een rondleiding bij Betere Buren. Aansluitend vond een uitwisseling plaats van ideeën over een betere samenwerking tussen de partners op de arbeidsmarkt, zodat werkgevers en werknemers elkaar in een juiste match kunnen vinden.

Bron tekst: gemeente Brunssum; Hallo Brunssum.

Bron foto: Emile Verhijden